Menu

Wil jij je leerlingen laten ervaren hoe het is om met plezier in de opleiding te staan of heb jezelf als docent iemand nodig om te laten zien hoe leerlingen naar de wereld kijken? Neem dan nu contact op en we stellen samen een geschikte cursus op met een ongekend inspiratievol eindresultaat! Het stramien is er, jij hoeft alleen maar een paar onderwerpen aan te dragen van waaruit we het onderzoek kunnen starten.

In deze cursus staat het onderzoek naar passie in combinatie met beweging centraal. Met passie doel ik op dat wat de leerlingen en jezelf diep van binnen inspireert. Het onderzoek is gericht op het opzoeken van de verbinding tussen die passie en de dagelijkse realiteit van de opleiding. Door deze cursus word je je bewust van jouw inspiratiebronnen en ontwikkelt ieder een eigen manier om deze vast te houden en in te zetten in het dagelijks leven.

Het resultaat van de cursus kan in de vorm van een performance of expositie zijn van het proces. Het resultaat geeft de zoektocht weer van het individu in de groep. 

Download hier het lespakket bestaande uit 10/20 lessen.

21e-eeuwse-vaardigheden

Creativiteit / Kritisch denken / Digitale geletterdheid
Zelfregulering / Probleemoplosvaardigheden
Communiceren / Samenwerken
Sociale en culturele vaardigheden

LekLab
Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE