Menu

Creatieve technologie

Kunst, onderwijs, Onderzoek, Technologie

Creatieve technologie

Creatieve technologie

Creatieve technologie

Creatieve technologie workshop aan een groep leerlingen van de kunstklas van het Haags Montessori Lyceum die een bezoek brachten aan de tentoonstelling in KadE De Loop der Dingen

Workshop 1(deze groep had de tentoonstelling nog niet bezocht)

Liggend op de grond in een comfortabele positie visualiseren van een vorm en een woord bij de video Quadrivium. Daarna in een kring liggend op de grond het beeld tekenen. Dit ging verder in een kring tekening doormiddel van het doorschuiven van het tekenvel na een aantal seconden. Dit deden we na 7sec. begeleid door klassieke muziek. Na 22sec. onder de invloed van Hardcore. De laatste ronde was na 12sec. en met verschillende muziekstijlen uit mijn itunes playlist.

Creatieve_technologie

Workshop 2(deze groep had de tentoonstelling bezocht)

Liggend op de grond in een comfortabele positie visualiseren van een vorm en een woord bij de video Quadrivium. Daarna gingen zij het beeld tekenen en bespraken we het na. Toen hebben we een bewegingsoefening gedaan. Twee kringen die tegen elkaar in draaiden in een rustig tempo. Daarna verdeelde in de groep en mochten de mensen die aan de kant stonden waneer ze wilde iemand die in de cirkel liep aan tikken en zijn/haar plaats vervangen. Daarna mochten ze een verhaal schrijven doormiddel van elkaars woord of zin af te maken. Ik gaf ze daar een bepaalde tijd voor waarna ze het papier weer door moesten schuiven. Ik ronde de workshop af door een aantal van deze verhalen voor te lezen.

Creatieve_technologie_4

https://youtu.be/f5lGORa5FUg

 Zin om wat te branden, ik zet de laser aan!
Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!